Gondozás

A gyakorlati munka

– vasárnaponként missziói börtön istentiszteletek szervezése

– Hetenként vagy kéthetenként kapcsolattartó csoportos foglalkozás a fogvatartottakkal. Ezeken a bibliáról, hitbeli, lelkiismereti, és életkérdésekről beszélgetnek munkatársaink.

– Személyes lelkigondozás, négyszemközti beszélgetés azokkal a fogvatartottakkal, akik ezt igénylik.

– Rendkívüli alkalmak, hangversenyek, evangélizációk, karácsonyi ünnepélyek szervezése.

– Fogvatartottak felkészítése a szabadulásra

– Kérésre a bírósági tárgyaláson való részvétel – Rendszeres munkamegbeszélés és egyeztetés a BVI illetékes munkatársaival.

– Egy börtönbe járó munkatársak rendszeres imaközössége és munkamegbeszélése

– Segítés a fogvatartott és családja közötti kapcsolat rendezésében

Munkatársaink  a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet I-es, II-es, III-as Objektumaiba, a Budapesti Fegyház és Börtönbe, a Váci Fegyház és Börtönbe, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe Miskolcra, és a Fiatalkorúak Szirmabesenyői Intézetébe, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe Nyíregyházára, a Heves megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe Egerbe, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe Gyulára, a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, a Tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetébe, a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe Baracskára és a Martonvásárra, a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe Zalaegerszegre, és a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönbe járnak rendszeresen.

 

 

Facebook

Elérhetőségünk